Mitsubishi Heavy Klima

İklimlendirme konusunda öncü markalardan birisi olan Mitsubishi klima, son dönemlerde çıkarttığı ürünler ile de dikkat çekiyor. Bunlar arasında yer alan Mitsubishi Heavy Klima, özellikleri ile dikkat çekiyor.

Mitsubishi Heavy Klima tipinin özellikleri arasında en dikkat çekici olanı enerji tasarrufudur. A+, A++, A+++ sınıflarında enerji tasarrufu sağlayan ürün, klimanın yüzde 50 daha az enerji ile çalışmasını sağlamaktadır. Bunu da ortamdaki sıcaklığa göre kendisini ayarlayarak sağlıyor. Dış ortamda sıcaklık değiştikçe çalışma moduna geçen ürün, diğer zamanlarda hafif olarak performans gösteriyor.

Dış ünitelerin gürültülü olduğunu hemen her kullanıcı bilir. Mitsubishi Heavy Klima bu soruna da bir çözüm üreterek, sessiz çalışma modunu geliştirdi. Böylece bu modda çalışan klima motoru 3 desibel ses yapar. Kaldı ki tam güçte bile 45 desibelin oldukça altında çalışarak sessiz olduğunu gösterir.

Mitsubishi Heavy Isıtma ve Soğutma Ürünleri

Mitsubishi Heavy ısıtma ve soğutma ürünleri arasında 9000 BTU’dan başlayarak 24000 BTU’ya kadar çeşitler bulunmaktadır. Elbette enerji sınıflarının farklılığı, ürünlerin değişkenliği fiyat üzerinde etki etmektedir. Bu nedenle alacağınız ürünü incelerken en ince ayrıntısına kadar dikkat edin. Bu ürünler arasında şunları sayabiliriz:

  • Mitsubishi Heavy Inverter Klima 9000 BTU/h A Enerji Sınıfı
  • Mitsubishi Heavy Inverter Klima 12000 BTU/h A++ Enerji Sınıfı
  • Mitsubishi Heavy Inverter Klima 15000 BTU/h A Enerji Sınıfı
  • Mitsubishi Heavy Inverter Klima 9000 BTU/h A++ Enerji Sınıfı
  • Mitsubishi Heavy Inverter Klima 12000 BTU/h A++ Enerji Sınıfı
  • Mitsubishi Heavy Inverter Klima 18000 BTU/h A+++ Enerji Sınıfı

Mitsubishi Heavy Vrf Klima

Değişken soğutucu debili sistem olarak Türkçeleştirilen VRF sistemleri, Mitsubishi Heavy Klima standardı altında da üretilmektedir. Genel olarak akıllı binaların ve tüm bina soğutma ve ısıtması için kullanılan bu sistem, birbirinden bağımsız olarak kontrol edilebilmeleri sayesinde kullanışlıdırlar.

Mitsubishi de kendi markası ve teknolojisi altında birbirinden farklı modellerde VRF klima sistemleri üretmektedir. Mitsubishi Heavy VRF KXZ Serisi ve Mitsubishi Heavy VRF KX6 Serisi bunlardan bazılarıdır. VRF KXZ Serisi içerisinde 3 dış ünite kullanılmaktadır. Bu seri yüzde 34 enerji tasarrufu ile ciddi bir maliyeti de bertaraf eder. Ayrıca 60 beygir gücünde çalışır.

Mitsubishi Heavy VRF KX6 Serisi ise iç ünite yelpazesi ile dikkat çekmektedir. 83 farklı model iç ünite imkânı sunan bu modelde tasarım konusunda çeşitlilik sunulmaktadır. -20 C’de ısıtma ve +50 C’de soğutma özelliklerine sahip olması da kullanıcılar açısından avantajlı bir durumdur. Aynı zamanda parçalarının uzun ömürlü olması da dikkat çekici bir başka detay.

Mitsubishi Heavy Toptan Satış

Mitsubishi Heavy toptan satış işlemleri için distrübitör firma ve bayilerle iletişime geçerek, hareket edebilirsiniz. Rzg İklimlendirme Mitsubishi Heavy klima, merkezi havalandırma ve iklimlendirme sistemleri satışı, projelendirme ve kurulum hizmetlerinde yetkili bayidir.